Friday 1 August 2008

PRE: ten stones


Nos, előzetes információk az új Woven Hand lemezről. A megjelenés időpontja: szeptember 9.

A dalok listája:
1. Beautiful Axe
2. Horse Tail
3. Not One Stone
4. Cohawkin Road
5. Iron Feather
6. White Knuckle Grip
7. Quiet Nights Of Quiet Stars (Jobim/Sinatra cover)
8. Kicking Bird
9. Kingdom of Ice
10. His Loyal Love

Néhány ajánló, és adatgyűjtemény, meghallgatható dallal itt.

Nemrég fejezték be nyári európai turnéjukat. Lassan Amerikában folytatják a zúzást, november-decemberben pedig egy újabb európai koncertkörút következik, reméljük Magyarországot se felejtik ki. Képek, videók, minden hasznos és haszontalan információ megtalálható itt.

6 comments:

BWG said...

http://csakbennhajogerendazatto.freeblog.hu/archives/2008/08/07/Woven_Hand_-_Ten_Stones/#comments

BWG said...

Na meghallgattad már? sztem k jó.

Paszkal said...

Már igen, és király. Szerintem jó folytatása a Mosaicnak, vannak rajta sokkal keményebb dalok. Érződik, hogy a zenekarral vette fel, kevesebb a finomkodás, a dobos meg eszement jó. A feldolgozás meg furi, de csinált már hasonlót korábban.

BWG said...

Na ez az, h végre van egy olyan Woven Hand-lemez, ami nem áll olyan rettentő távol a koncerthangzástól (pl. van rajta torzított gitár, legalább). Meg Edwards is mintha finomabban és mélyebben énekelne rajta.

Nem akarsz róla recenziót írni nekünk a Clusterre? Nekem nincs időm, más meg nem nagyon hallgat Woven Hand-et. bwglamorak@gmail.com, ha küldenél vmit, aztán majd megbeszéljük.

Paszkal said...

húhh, szívesen, már készül egy iromány. mondjuk nem illik bele az obszcén világotokba. majd ha megjelent/megvettem a lemezt, és a szövegeket is átrágtam, befejezem és elküldöm.
köszönettel:
s.

BWG said...

OK, várom, legfeljebb majd átengedem a pornolize-on. Dobj egy mailt, aztán fussunk össze, ha gondolod, kellenének nekünk szerzők. Az obszcenitáson mindig lehet dolgozni.