Saturday 8 March 2008

aftercrying.hu

Kedves Barátaink!

Nagyon sok szeretettel meghívunk Titeket (Önöket) egy After Crying koncertre március 28-án 20.00. az Erzsébetligeti Színházba. Ez a koncert több dolog miatt is különlegesnek ígérkezik. Régen játszottunk Budapesten ilyen szép modern színházteremben, melyet most varázsoltak újjá. A Színház több koncertet tervez hasonló zenekarokkal, ha az AC kedvező fogadtatásra talál náluk. Érdemes eljönni, mert nagyon készülünk. Sok új kompozíció született, és előkerült a régi lemezek poros sarkaiból is pár darab. Számunkra fontos nagyon ez a koncert - a kényszerű szünet után - úgy tűnik számunkra, mintha ez lenne a zenekar első nagy megmérettetése. Szeretnénk, ha minél több emberrel tudnák megosztani ezt a péntek estét.

Egervári Gábor számára - aki úgy tűnik felépült súlyos betegségéből - nagyon fontos cél volt ez a dátum a gyógyulásban. Szeretnénk vele együtt ismét a színpadon lenni.

Ha van olyan kedves ismerősötök (ismerősük), akit szívesen csábítanának el egy AC koncertre (hátha megtetszik neki… ki tudja?), akkor ez egy remek alkalom, méltó környezetben.

Jegyeket a helyszínen (1165. Budapest Hunyadvár u 43/b) lehet váltani, vagy telefonon foglaltatni a: 061 401 30 60-as számon.

A jegy ára: 2.900 Ft

Mindenkit Nagyon Várunk!

Minden Jót!

After Crying

No comments: